latmask

Kom hem för exakt en vecka sen idag från Mallorca, men jag har verkligen inte orkat uppdatera. Men jag hade iaf 2 riktigt sköna och otroligt roliga veckor där tillsammans med Johanna och hennes familj. Blev disco nästan varje natt och jag saknar det redan. Vill tillbaka dit nu!
Imorgon drar vi iaf till Öland och då hänger Johanna också med. Michis följer också med tillsammans med hennes familj så det kommer bli skit kul! Johanna skulle sovit här inatt eftersom vi sticker så tidigt imorgon bitti, men hon har feber och förkyld så vi hämtar henne imorgon istället och då hoppas jag att hon kryat på sig.
HAHA seriöst, snart lägger jag ner den här bloggen.... jag suger på att blogga! PUSS
Blev en snabbis bild, för jag hinner inte skriva mer och dessutom har jag inte fått bilderna från johannas kamera.

we are ready to rock !

NU ÅKER VI! FAN VAD KUL VI SKA HA!
MALLORCA HERE WE COME! :D


2 days left!

Håller på och packar nu inför fredag, för jag hinner inte imorgon eftersom jag, amanda och johanna ska dra ner till power meet. Älskar att packa för jag känner mig då alltid så taggad! Jag är taggad till tusen. PUSS <3


:)

äntligen ny kamera!

sommerferien, eller?

Dagen igår spenderades med Elin, Johanna och Hanna. Vi åkte ner en stund till festivalen men sen åkte Hanna hem och jag, johanna och elin åkte vidare hem till Elin. Vi kände oss inte så speciellt trötta mitt i natten så vi bestämde oss för att lägga oss ute på elins studsmatta och sussa. Klockan halv 7 ungefär tror jag vi somnade. Vi låg allihop som en klump med tre duntäcken + filtar och jag vaknade klockan 9 av att solen stekte i ansiktet och att jag var alldeles svettblöt under alla täcken. Såg även att Johanna och Elin hade vaknat innan och klättrat sig ur värmehögen. Slängde då snabbt bort ett av täckena och somnade om. När vi vaknade upp igen så var vi så överhettade så vi var lov att gå och ta ett dopp, och det var riktigt svalkande! Trodde det skulle vara mycket svalare att sova utomhus men där hade vi alla tydligen fel haha.
Åkte sedan hem till Elins morfar och han körde runt oss i ring. Hade väldigt kul och senare åkte vi hem till mig och alla tre däckade i soffan, just pga brist på sömn och värmen. Det är så sommar ska va.
Imorgon ska jag och Amanda jobba i kiosken, vi ses då
Ich liebe das Wetter !

ny kamera på G

Tjabba ! Jonatan har ju gjort sönder min kamera, eller han gjorde ju inte det med mening. Men idag så åkte vi in för att kolla om vi kunde lämna in den och det kunde vi men det skulle kosta 2500 kr och då är det lika bra att köpa en ny kamera.. min gamla var ju endå 4 år om inte 5 till och med. Så nästa vecka innan jag och Johanna sticker till Mallorca så ska jag skaffa mig en ny kamera. Då vet den som bryr sig haha. kisses.

RSS 2.0