ett tu tre

Nu är det sista veckan på dagis, tiden har verkligen gått fort! Men nu har det varit så fint väder när jag jobbat så man är helt slut. Ofta vill jag bara lägga mig och ta en liten siesta. Tre dagar kvar nu, sen är jag helt fri.
Och det är bara 10 dagar kvar tills jag och Johanna åker till mallis!!!! PUss på det!

10 dagar till detta: ♥


we lost

Massor med folk här nu.. Dagen idag är tydligen större för mina föräldrar än vad midsommar är. Kommer icke kunna sova inatt eftersom jag är skit känslig för ljud.
Just ja, Idag var det ju 50 års jubileum för fotbollen som är varje år mellan Tidö Lindö och Strömskär, tyvärr vann strömskär iår igen :(
pussilussi!

midsommar

Midsommar blev lyckad tillsammans med Julia och Johanna. Först hade vi lite roligt hemma hos Julia innan vi bestämde oss för att cykla klockan 2 på natten in till bjurhovda. Kom inte fram förrens över 3 och det slutade med att vi somnade i soffan hemma hos Julias klasskompis. Men en kväll som man inte kommer glömma lätt.
Minus var att jag vaknade upp idag med en rinnande näsa och en värkande hals, samt frusen och huvudvärk. När vi cyklat hem visar det sig att jag har feber också. Måste varit barnen på dagis som smittat mig eftersom att hela veckan som gått har många fått åka hem från dagis pga feber och annat, så jag blir inte förvånad om det är därför jag blivit så sjuk.. och + att jag cyklade i kalla kläder mitt i natten igår också. Men så går det.

Ciao ♥



alla ni som älskar tidö klappar nu ; klapp klapp!

Tidö Lindö vs. Strömskär
HEJA TIDÖ!!!!

Jag har väntat på ett regn

Regnar för fullt ute just nu. Men tycker det är riktigt mysigt faktiskt! Tycker även det är kul att vara ute när det regnar på sommaren haha. Men det mysigaste är att kolla på film när det regnar och mysa in sig i en filt tillsammans med en choklad. Men nu är det bara chokladen som fattas.. bajs. Får väl hitta någonting annat.
Imorgon blir det dagis igen och då ska det bli bra väder, men vet ej om jag ska lita på det. Puss.

Det är svårt

Näst sista dagen var det idag på jobbet för den här veckan, alltså sista imorgon. Det som är så jobbigt är att jag inte orkar med att göra någonting när jag kommer hem och sen kan jag inte vara ute så länge heller. Men imorgon när jag slutar så blir det äntligen helg. Skönt att få vila öronen och smaka lite på sommarlovet.
Har faktiskt lust att sola och bada just nu, men det verkar som ingen vill göra det med moi. Denna dag får väll sluta som alla andra dagar gjort denna vecka. Puss.

Timglas

Idag var det andra dagen på jobbet. Haha känns så konstigt och vuxet att säga: Jag ska till jobbet. Men det är ju precis dit nu jag ska varje morgon i tre veckor. Det är faktiskt roligt, men jag är helt slut när jag kommer hem.
Det ända som är så jobbigt är att mina kompisar kan vara ute så länge dom vill, medan jag måste anpassa tiderna efter jobbet. Men aja, tre veckor går snabbt och när jobb veckorna är slut så åker jag och Johanna till efterlängtade Mallorca! BYE :)

I´m never gonna grow up

Natten till söndag just nu. 02.39.
Jag kan verkligen inte fatta att det är sommarlov. Fast det blir ju inte riktigt lov för mig på ett tag. Börjar jobba nu på måndag, eller imorgon kan man säga. Är nervös och lite rädd, tänk om barnen typ inte vågar prata med mig.. då kommer ju inte jag våga prata med dom haha! Aja vi får väl se hur det går. Kanske vill sluta efter första dagen, men det tror jag faktiskt inte. När jag föreställer mig dagiset och vad jag kommer göra där borta så tänker jag hela tiden tillbaka på när jag och bella proade på dagis och då var det riktigt jobbigt. Eller alltså det var roligt att leka med barnen när vi började lära känna varandra. Jag och bella jobbade på olika avdelningar, så vi var inte alls med varandra. Första dagen så sa fröknarna till mig att gå runt och lära känna barnen och det var verkligen skit pinsamt. När jag försökte vara med i deras lek och försöka att presentera mig så sprang dom antingen iväg från mig eller så satt dom bara helt tysta och stirrade på mig, skämmigt. Haha men jag tror dom var blyga och det förstår jag, för jag var nästan blygare. Men jag försökte verkligen det bästa jag kunde till att ta initiativet till att läsa en bok eller så och efter ett tag började dom lära känna mig och då släppte typ allt. Då blev dom jätte busiga och ville att jag skulle vara med på allt. Efter mina prao dagar så fick jag omdömet av fröknarna "på barnens nivå" haha. Så när jag tänker efter så kan det nog bli väldigt kul, måste bara ta mig igenom dom första dagarna. Men nu har jag skrivit massa onödigt så jag går och lägger mig. Klockan är 3 på natten. Puss och Kram:)
Skolavslutningen, lägger inte ut några bilder från
avslutningsmiddagen för dom är föööör skämmiga hähä.

Tack för den här tiden!

Hejdå 9G, vi ses kanske någon gång i framtiden <3

Jag fattar ingenting

Skolan är slut nu, svårt att tro. Imorgon är det skolavslutning och sen kommer jag aldrig mer tillhöra klass 9G. Känns sorgligt på något sätt. Trodde inte att jag skulle sakna klassen, men det kommer jag faktiskt att göra. Blir lite rädd när jag tänker på gymnasiet, att börja på en helt ny skola med nytt folk man inte känner. Även fast jag inte umgås med så många i klassen så kommer jag sakna min klass ändå. Är glad att jag har med med Johanna och Amanda till kopparlunden, om jag nu kommer in! Aja nu ska jag fixa lite inför morgondagen, för imorgon ska jag njuta intill det sista.


min leopard byxdress kom nyss, great! :)
ful bild, men orkar inte bry mig..mohaha.


..

Jag stör mig på ett ljud som inte hörs.

Längesen

Blev väl inte riktigt som tänkt igår, men det var ändå riktigt kul. Fast åkte hem vid tolv ungefär med johanna,amanda och anastasia, för kände inte riktigt för stunden att sova i tält och dessutom skulle vi inte få plats i nått tält. Men det var kul så länge det varade. Nu ska jag nog göra iordning lite frukost och sen sätta mig ute i solen. kisskiss.


Jag älskar denna låt <3

Summertime

tjena, längesen! Slutade tidigare i skolan idag, och jag kom precis hem. Sitter just nu med en skål med fil och flingor och ett glas äppeljuice framför mig, för jag orkade inte äta i skolan. Åkte hem istället. Nu ska jag bara äta och packa, för ikväll blir det klassfest i dingtuna, kommer nog bli kul! Måste bara säga att jag fick VG+ på min svenska uppsats. Aldrig fått så bra förut så jag är grymt nöjd. Tog tillochmed hem pappret haha!

just ja, min kära bror har förstört min kamera när han lånade den till sin klassresa, så det betyder att det inte bli nå bilder alls längre, även fast jag var väldigt dålig på det även när jag hade kamera. Det här inlägget var så onödigt dåligt, men skitsamma. Vi hörs någongång i framtiden! puss

RSS 2.0