piraya

Blev bio igår med amanda och erik. Gick på piranha eller vad den hette? Va någon film om pirayor och den va inte fräsch! Efter ett tag ville jag bara att den skulle ta slut så fort som möjligt. Jag hoppas verkligen jag kommer kunna bada i sommar. Sen drog jag och amanda hem till hjorth i någon timme innan vi tog bussen hem. roligt inlägg, fast ne. puss.

orkar inte att min kamera fortfarande är borta.


...

tjenix! blev hemma idag för jag mådde inge bra. Blir en rutten hemma kväll. Men så äre när man är sjuk. kulkul. ciao!

hej.min.dag

hej inatt dygnade man i skolan. är väldigt trött och väldigt sliten. åkte hem från skolan för att jag mådde illa. kunde inte få i mig nå mat alls. min blogg är sämst. jag har inget liv för jag kollar på alla avsnitt på julkalendern. igår åkte bästa johanna utomlands. saknar henne mycket redan. känns tomt utan henne. hon är min kåmpis. kjam.


saknar dig vännen min!

en riktig goding


down down down

tjenixen nu är vi helt klara med tidningen och det är så obeskrivligt skönt! Nästa vecka kvar sen äre lov och det ska väl också bli ganska skönt. Har inte så mycket att berätta, men jag ser verkligen fram emot helgen! Imorgon hittar jag på någonting med amanda, men vi får se vad det blir. ciao!

we love music


tja

Äntligen klar med projektet. Tidningen är nu helt färdigställd och klar att tryckas. Blev klara i sista sekund typ. Men nu när man äntligen känner att man kan koppla av så påminns man av att man ska skriva "källan" som ska in på fredag. Men sitter redan fast på fråga 1. vad är välfärd? see yah later.

king✫

lars winnerbäck ♥


över gränsen!

igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför


Jag vill inte ha vinter, jag vill inte ha jul. Varför bor jag ens i Sverige? Jag är ingen vinter människa, jag borde egentligen befinna mig någon helt annanstans. Och man blir ju inte lite avis på folk som ska bort nu över jul. Jag vill ha sommar, jag vill ha sommarlov, jag vill till peace and love. Snälla ta mig härifrån. Vintern gör mig bara deppig. ciao.


heeej

tjenix. Blev fest igår med michis och johanna på rönnby men klant som jag är så glömmer jag kvar min kamera där borta. Får hoppas att någon snäll människa ger tillbaka den. Då får vi se om dt finns nå smått och gott att lägga ut. kyss.

lucka 2 (+22)

hellluuuw, igår följde johanna med mig hem efter att vi solat och gått omkring och kikat lite på stan. Blev mest en liten chill kväll och båda satt bänkade framför en varsin data. Skulle egentligen vart med henne idag också och åkt ner till stan men bussarna går ju aldrig från tidö så det sket sig. Kan iaf säga att jag är lagom glad för en tjej som jag ringde igår om intervju hörde av sig idag så får en intervju med henne imorgon. fiiint - allting löste sig!
Nu ska jag väl fortsätta att dega framför tvn och dessutom öppnade jag lucka 24 i min chokladkalender men ingen julafton äre. sämst. aja kyss.

RSS 2.0