gå på stan gå på stan gå på stan stan stan

shuuuue breee! sitter i skolan med johanna just nu treeeevlans. Senare blire stan med mandiz och sen hem till johanna. Ledig imorgon, skööööööööönt. puss.


vill kunna gå i jeans jacka nnu, orkar inte tjockis jackan längre!


.

chillidill chillidill med potatis till

nyyyyy eller?

pizza times

Nu kilar jag med familjen och käkar pizza, catch ya later!

when im down down down down can you pick me up?


I nöd och lust

Tjuääna, igår vaknade man upp hemma hos amanda med hjorthen och albert också. Dom två åkte hem ungefär vid tre tiden och då gick jag och amanda hem till mig för att göra kladdkaks smet, inget som skulle in i ugnen inte!
Sätter oss och kollar på film, och när filmen är slut märker jag att jag har en lagom stor mängd smet i håret, duktig tjej. Drog iaf senare till hälla och fikade på donken med två till. För de som inte visste så är ju jag och amanda gifta, iaf på facebook.

Är vi inte världens finaste par?

älskardig min fraaauu!

B cool

Hade faktiskt tänkt lägga upp en låt som spelas varmt på min spotify för tillfället, men youtube verkar inte vilja sammarbeta så vi får ta det nästa gång.
Måste bara berätta om mitt, amandas och johannas lilla påhitt med hjorth. Vi sa igår att om han kommer idag med backslick, linne och shorts så ska vi baka en stor kladdkaka åt honom och vem tror ni inte kommer där i shorts och linne imorse? Haha så då äre väl bara att sätta igång och baka. För roligt.
¨

hjorthen och amanda :)

-

en miljon nollor, tillsammans kan dom aldrig bli en. hur man än lägger ihop det, får man bara en miljon idioter.

mjoooo

tjooe, sitter nu själv i skolan för alla har sovmorgon utom jag!!! Nästa lektion börjar om 2 och en halv timme liksom, gr8! cut cut cut jag mår så dåligt. puss.

jag är stark, jag är fri!

tjaaa mina 2 läsare, 3 kanske ibland... biffen här! Har faktiskt vart och tränat idag efter skolan tillsammans med amanda. Ska skaffa träningskort så jag fick en gratis prova på vecka så nu kör vi stenhårt! Har tränat varje dag den här veckan och imorgon blire också träning haha. Men vi kör lite olika, idag blev det afro dans, skit roligt. Tog inte med mig datan hem idag från skolan och då blire lite döda inlägg. Ska väl upp och kolla på "här med förklarar jag er chuck and larry", rolig film. puss.
här har ni biffarna. tudiluuuuuuuu!

sleepy times!

tjooo, blogg.se har verkligen inte vaknat på rätt sida idag, ingenting har ju funkat. Men nu ska jag sussa och börja läsa min engelska bok som jag skulle läst ut tills igår, tjohej liksom! Texas ligger och snarkar nere i fotändan också. Orkar inte gå upp och öppna dörren åt honom, så jag hoppas att han ligger stilla hela natten. puss!

Idag är det ingen vanlig dag för det är...

Michaelas födelsedag! Kanske är lite sen ute med att gratta, men jag hoppas du har haft en toppen dag! 16 år nu, stor flicka! tänk snart 13 år har vi känt varandra! du är bäst, pusspuss love you! <3



party pic , rönnby, long time ago.



2011

tjenix! Luktar dött här.. men nu är det dags för en omstart. Bloggen har uppstått. Min kamera är fortfarande borta men jag får den förhoppningsvis idag(y) Har iaf fått lite bilder av amanda från nyår. Vi skulle egentligen ungefär bli 20 pers hemma hos amanda men det slutade med att vi blev fem, haha så det kan gå. Men vi hade det jätte roligt iallafall. Det blev jag,amanda,elias,michis och jerry.
En liten återblick.
<3

michis, jerry och amanda.


amanda och elias

VI BJUUUUUDER!:)


RSS 2.0