hej hopp gummisnopp

DAGENS OUTFIT


kärlek till helg

söndag idag, usch. Imorgon börjar första veckan med strimmor och då börjar våra riktiga lektioner. Första lektionen är matte i 2 och en halv timme (y) och sen engelska i 2 och en halv timme haha. Dessutom måste jag gå på extra matten för vi har matte prov på fredag.. inte kul.

I fredags firade vi iaf elin som fyllt år. Det blev en överrasknings fest för henne och vi va ungefär 9 personer som va där för att överraska henne. Blev en mysig kväll med fika, och sedan idol med chips, popcorn och ostbågar + film. På lördagen var det kräftskiva hos morfar och det var väl som vanligt hos honom: äta, äta och äta.

Nu ska jag duscha, see you <3

problem <3


funnybunny

har precis slutat tyska lektionen och nu har jag hål i 3 timmar och sen seminarium prov i en timme sen slut. VÄRT! och dessutom sitter jag här själv i skolan för nu när vi har det där seminarium grejen så är nästan alla lediga idag. puuuusss.

hade iaf roligt med webben igår med amanda och johanna <3



tschus!

pluggandet på tyskan går åt helvete, och 40 glosor är ju inte lätt att lära sig på några dagar och + att det är verb som jag ska kunna i alla former. Nu skiter jag i poängen och hoppar tyskan. aufwiedersehen!

här luktar det dött

ja jag har ju inte vart speciellt levande på sistone, vart ganska dött här. Men jag har ju sagt det förut och jag håller väl fast vid det : jag är ganska dålig på allt bloggande. Men jag gör mitt bästa även fast jag vet att de enda som läser min blogg är mina närmsta vänner.

Hade iaf jätte roligt i fredags. Det blev KG fest som var till för alla elever på kopparlunds gymnasiet, det va någonting som 3 orna har fixat. Hade jätte roligt, förutom att det blev läskigt när ambulansen kom och hämtade en tjej i min klass. Fick även se nya sidor av folk under kvällen och hela kvällen var allmänt rolig och lite konstig.
På lördagen gick hela min lördag åt att spendera hela min kväll på kopparlunden eftersom att vårat projekt hade utställning på kulturnatten. Men efter det drog jag och johanna hem till ståhl och senare kom även mimmi och louise och gjorde oss sällskap. Nu ska det pluggas för fullt!


friday night


orkar inte

tjabba tjena hallå! Vaknade för inte så länge sen och nu får jag panik för vi har flera inlämningar som ska vara klara imorgon och som jag inte ens har börjat på. Jag skjuter alltid upp allting intill det sista. Får väl skylla mig själv då. Hatar söndagar, hejdå!

our house in the middle of the three

Kvällen blev inte som planerad, skulle egentligen på någon fest på hammarby men det slutade med att vi satt hela kvällen på donken. Men vi hade det kul iaf för vi va ju inte ensamma om att vara på donken en lördags kväll;)
Johanna är kändis också, folk från karlstad känner tillochmed till henne hihi. Tack för kvällen iaf tjejer! Den blev inte lyckad men som sagt så blir det vad man gör det till, och jag tyckte vi gjorde det riktigt bra! kysss<3

11 september

tjoho! , sämst uppdatering I know. Igår skulle jag och amanda gå på stan och leta kläder men det slutade att vi satt i flera timmar på donken med elin och anna. Tog kvart över sju bussen med johanna hem till madde som jag inte träffat på flera månader, men åkte nästan hem lika fort för jag var lov att ta tio bussen. Idag vet jag inte än vad som händer, vet ej om det blir kolbäck ikväll eller inte. See you soon. kyss!
snälla snälla ge mig sommar igen!

måndag, lördag

måndag och ledig imorgon, blir inte bättre. Kom nyss hem från amanda och just nu sitter jag här med min choklad muffins som mamma köpt till mig. Blir en slapp kväll för just nu känns det som våra lärare skickat på oss läxor för hela läsåret. Ska gitta..ciao:)

party party

rolig men lite konstig kväll igår, vi hade noll koll på tiden och höll på att missa sista bussen hem. Men det va kul. Va på någon fest på framnäs. Michis åkte hem ifrån mig för en stund sen och just nu händer nada. Nu ska jag fortsätta med dt. pusspuss.




<3

dags för utgång. vi höres pusspuss.

det är ingen vanlig dag för det är jonatans födelsedag

Hade det roligt igår i barkarö. Johanna kom över en stund och sen gick vi alla tre hem till henne. Jag och michis åkte nog hem vid 12 någongång och när vi kom hem blev det skratt framför datorn innan vi gick och la oss. Idag åkte michis hem för att hämta lite mer kläder och fixa lite för hon ska sova en natt till. Så jag och pappa åkte in  för att hämta ut mitt paket från H&M som kommit, jag ska visa sen vad jag köpt. När vi kom hem hade släkten kommit. Eftersom det bara skiljer 2 veckor mellan mig och jonatan så bestämde vi att vi grattar mig samtidigt som jonatan.. så idag blev jag några kronor rikare. Nu är michis på väg, vet ej vad vi ska hitta på. hug.


grattis kära lillebror!

13 år idag! Din lilla galning, välkommen in till tonåren.


fredags myyys

Ganska skön dag idag med, fick till och med sluta en timme tidigare. Nu ska jag fixa mig lite och sen åker jag och familjen på kräftskiva hos catha och mathias som vi träffade på öland. Michis och hennes familj följer också med så dt blir trevligt trevligt och roligt roligt, sen följer michis med till mig och sussar över. Vi ses senare. kiss.


jag och michis.....öland.......kärlek.

nöje på kopparlunden?

slutar om 20 minuter, men ska inte precis klaga på dagen. Den har vart skön. Tyska och projektet hela dagen, det enda dryga var väl 3 timmars hål men jag och amanda tog en sväng ner på stan så tiden gick snabbt endå. Skulle köpt en parfym men när jag skulle ta ut pengar märkte jag att mitt bankomat kort va borta.. får hoppas att det ligger hemma någonstans. Keep working. hug

..

febern har höjts igen, f1 gr8!

thriller

Sovit nu i 2 timmar och febern har nu stannat på 37,5..men det känns ingen skillnad, bomben tickar för fullt endå och näsan rinner. Är iaf glad att jag inte gick till skolan, hade inte pallat det. Vet inte om jag stannar hemma imorgon också, det får vi se hur jag mår ikväll. Måste bara säga att jag alltid har mardrömmar när jag har feber, den här gången va den inte så jätte hemsk men den va endå läskig på sitt eget sätt. Men förut när jag hade ungefär 40 graders feber så drömde jag att alla som jag känner, familj och vänner dog utom min kusin emelie. Så jag och emelie va ensamma kvar och inte hade någonstans att ta vägen. usch.

Känner att jag måste koppla bort bomben för ett tag, mer sova. vi hörs!

alltid kul med feber.

Skit kul att vakna upp med feber och rinnande näsa. 38 graders feber och det känns som dt bor en bomb i huvudet och har 5 kilo tunga påsar under ögonen. Nice att veta. Jag som skulle träna med johanna idag, dt blir det ingenting av. bajsbajs.


jag gör mitt bästa..

RSS 2.0