det kallas tvivel, det där som stör

Blev ingen film, för remember me började hacka sig och jag hittade inte SATC 2 så nu sitter jag framför fångarna på fortet istället. Grymma ungar. Älskar min nya dator dessutom, fast det är inte så konstigt om man tänker på hur min "riktiga" dator är - helt paj! Måste bara ta hand om min nya bebis nu.

jag hatar fortfarande mitt hår. pussen.

blablabla

skönt med data i skolan, kan ju inte säga att det blir så mycket plugg för alla nördar framför facebook och msn menmen så går det. Igår började vi med vårat projekt som vi ska jobba med så gott som hela dagarna i 2 veckor frammåt. Tillslut ska det ut på utställning på kulturnatten, så kom och kolla på våra fina mästerverk den 18 september. Hela projektet handlar om kopparlunds området - hur det såg ut innan och vad som ändrats genom åren. Alla basgrupper väljer en egen kategori. Går inte speciellt bra för våran grupp just nu eftersom vi valde något som känns helt omöjligt.. men det går ju bara man försöker. Annars tycker jag att vi har väldiga slapp dagar än så länge.

Nu ska jag sega mig framför tvn - SATC 2 eller remember me?
är så efterbliven att jag inte sett någon av dom. Men någon av dom blire för ikväll och imorgon blire träning som gäller med johanna. kisses.

grönalund.

,

3 timmar hål, wihooo........

elden

du behöver inte för att du känner att du måste, tro mig det gör ingen nytta.

seglaren

Hade några väldigt roliga dagar tillsammans med den nya klassen på västerås gården. Men har fortfarande svårt för vissa folk att komma ihåg namn och lite sånt, men känner att det börjar bli bättre på den fronten. Det här känns spännande! Vi hade mycket aktiviteter tillsammans med våra basgrupper och våran grupp tog tredje priset i en av tävlingarna, mycket bra!

Igår blev det gröna lund för kiosk gänget som ställt upp och jobbat i kiosken under sommaren och det va riktigt kul, blev nog insane minst 5 gånger. På kvällen blev det en mysig kväll med elin, amanda, johanna, louise, mimmi, anna och ebba hemma hos elins morfar. Imorgon börjar skolan på riktigt, see yah!





vet att den är med i canon reklamen, men jag älskar den endå!

let´s go to söderbärke

Nu ska jag sussa, nyss packat klart det sista för imorgon drar alla ettor till västerås gården som på något konstigt sätt ligger utanför västerås. Kommer hem på fredag förmiddag. Kyss så länge! <3

satsa för att vinna

Har ju sagt några gånger att jag hatar mitt hår, min färg är så äckligt ful.. så jag funderar på att bli brunett. Får se.

I´O let´s go!

Första dagen avklarad. Men va bara där i 2 timmar och under den tiden fick vi träffa och lära känna våran egen mentorsgrupp och så blev det en rundtur på skolan. Det känns bra det här. Min mentor verkar toppen! Eleverna har man knappt hunnit träffa. Men vi är sammanlagt 55 flickor och 10 pojkar (?!). Drar på en kick-off på onsdag till fredag och jag tror att dt kan bli riktigt kul.
Träffade tjejerna efter skolan och åt på vivaldi och pratade ut om första skoldagen på olika skolor. Fick med mig en skjorta och 2 andra tröjor hem + mascara. Pussen.
Och dåligt är det ju inte att jag får en data av koppis på måndag eller tisdag!

buuus

nyss vart inne i stan med amanda och solade på glada oxen, det behövdes.
Skola imorgon, taggad till 0! kysshej.
jag är kär i bumpy ride.

the end

Sista natten på sommarlovet kan man ju säga. Orkar inte! Hade iaf en rolig kväll hemma hos johanna med kräftskiva. Träffade även madde ikväll som jag inte sett på nästan hela sommaren. Känns så konstigt att alla som man umgåts med hela tiden ska splittras. Men det ordnar sig alltid :)

Sitter just nu och kollar på titta han snackar, vet inte hur många gånger jag sett den. byyye :) <3


måste bara påminna om hur mkt jag hatar mitt hår. puss

my present

trodde faktiskt inte jag skulle få en tv, men dt fick jag :)

se vad som händer

När man va liten och fyllde år så va det årets höjdpunkt + julafton. Men nu.. njaa kan ju inte precis säga att livet är en fest. Men väntar just nu på pappa som ska komma hem från jobbet och då får jag min present och efter det åker vi in till stan och käkar på resturang. Skriver sen vad jag fick, för det vet jag inte just nu. hare bäst.
fin bild, not. P.s jag hatar mitt hår !!!!

20 augusti, 00:07

16 år nu. Grattis Caroline. Nu ska  jag sova. Ciao :D <3

bumpy ride


I still always look back

Tjenare! Hade en jätte mysig kväll igår tillsammans med tjejorna. Vi sov över i elins morfars strandhus där vi badade i sjön, badade jacuzzi och bastade med mycket snack ☺ tack för kvällen ♥

19 augusti idag, blää. Fyller år imorgon.. och det har jag inte lust med. Konstig? kanske. Dessutom börjar skolan på måndag, åh så jävla less på allting just nu. Skulle behöva köpa nya kläder tills skolan börjar också.. men hinner ej! Fast egentligen har jag hur mycket tid som hellst. Depp inlägg I know, men vi har alla våra stunder.
Kyss !

vart är burken? där är burken! vart är burken? VART ÄR BURKEN?!

Fick hem mina bruna linser idag men jag kan inte hitta linsburken! ååhh letar som en dåre.

curly frize <3


lasse <3

Skulle velat sett honom när han va på strömsholm och uppträdde, men satt i bilen på väg hem från öland.
Får bli någon annan gång ♥

misssss

Jag saknar mallorca och öland, jag vill inte ha skola! <3
HAHAHA, taggad!

back on track

Hej nu är jag hemma från öland, veckan var bäst! Michaela och Johanna, kyssar till er ! ♥
hahhahahaha schhnygggg bild!

RSS 2.0