Take a minute

Snart blire eurovision, måste ju heja på sverige. Inte för jag tror att det kommer gå bra för anna för hon har varken utstrålning eller en bra låt. Men jag hoppas på det bästa. Nu blir det melon också, härlig kväll.
Är dessutom klar med allt arbete i skolan nu, så dom kommande veckorna kommer bara vara soft dagar. Film och klassresa. Puss på det.


-

Jag och mitt lovande, den här bloggen är ju lika rutten som den förra!


Får inte nog


down down

Nu var det riktigt länge sen jag skrev. Men känns inte riktigt som jag vet vad jag ska skriva om. Jag är inte så intressant. Händer inget speciellt i mitt liv, bloggar inte om mode och jag hatar att stå framför kameran.
Har varit ganska mycket med skolan nu på sistone också. Men efter den här veckan är man fri från alla inlämningar och prov! Dessutom njuter jag så mycket jag kan av vädret just nu, det är ju det här man har längtat efter i ett halvår nu :) 2 veckor kvar och sen blire lov!

Har nu med klassen bestämt ett datum då vi ska åka på klassresa. Blev den 4 juni, helgen före skolavslutningen. Började samla in så sent så det blir tältning på engsö. Men det är skitsamma, blir nog kul ändå.
Puss nu ska jag kila, kanske tar en promenix i det fina kvälls vädret.

kisses.

hejhej sommar


hejhej! Sitter just nu ute och steker lite medans jag gör svenska uppsatsen på samma gång. Håller på och skriver om boken ondskan och jag ska skriva som att jag reflekterar över Eriks liv 15 år senare. Går inge bra här men jag gör mitt bästa. Imorgon har vi triathlon också, men jag är för lat så jag orkar inte vara med. Det är först cykling 25 km, sen simning 10 långa längder och sist några km i spåret.. kommer inte ihåg hur långt det var. Ska istället vara funktionär och hjälpa till med att pricka av längderna på simningen höhö.

Fick brev idag om mitt sommarjobb också, fick reda på vart jag skulle jobba någonstans och det blev på ett dagis i dingtuna. Praoade på ett dagis i början av nian och det var väll lite sådär. Men behöver pengar till mallis, så jag skiter i vad jag måste göra. Nu ska jag fortsätta att skriva på svenskan, den måste vara inne senast klockan 23.59. Puss




Estocolmo

Bilderna från lördagen får komma senare, har inte fått dom än.

Blev stockholm idag med klassen. Besökte riksdagen och fick en rundtur i gamla stan. Trevligt. Vi hade iallafall tur med vädret! När vi hade våran två timmars lunch paus, satte vi oss och åt pizza hut utomhus, härligt. Kunde även ta av mig min jacka och gå i linne utan att frysa. Gick sedan runt till de affärer vi hann, men jag fick med mig ett linne från monki. Skön dag och vi slapp den längsta dagen vi har den här veckan i skolan. Nu ska jag kila, svenskan ska vara klar imorgon. kisskiss.





saturday night fever

tjolahopp! Idag blir det 50 års fest för full rulle. Egentligen bara för vuxna men jag, amanda, johanna och anastasia ska jobba där och servera :) Toppen väder med 21 grader, älskart. Ska väll snart börja fixa mig och sen kommer nog alla hit en stund och så går vi till festen sen. Har inga bilder just nu heller för min laptop är nere i fest lokalen. Nu ska jag kila, sola sola. Puss

..

fuck you


!"#¤%&/

Rutten torsdag! Har ingenting att säga, för det händer absolut ingenting i mitt liv för tillfället. Lyssnar på musik och är allmänt tråkig. Dagen får väll fortsätta som den gjort resten av kvällen. Var igår och firade min kusin i Skultuna som fyllde 12 år. Aja dags att kila och göra.. ingenting! puss.

ÄLSKAR DENNA LÅT!


life is like a roller coaster

Life is like a roller coaster.

It´s always a different thrill each day

For it´s never the same ride for all.

Sometimes it´s up,

Sometimes it´s down.

Twisting and turning

Through thick and thin,

Up and down,

Which way will it go?

People scream, people shout,

Others cry, others laugh.

No matter how hard

This ride seems to be,

You just gotta get through it.

Just have faith in yourself!

If you follow the track,

For it will take you home.

Life is like a roller coaster,

It´s the best ride there is.


tisdag

Halloj, kom precis hem från skolan. Skönaste veckan för imorgon är det sista skoldagen och sedan är det kristihimmelsfärd på torsdag och klämdag på fredag. Hade iaf tyska nationella muntliga idag, gick sämst för mig! Även fast tyska läraren berömde oss så kändes det som jag virrade omkring och inte kunde hitta rätt ord att säga. Men aja skitsamma, det får bli som det blir. Härligt väder också, tummen upp för det!
Nu ska jag gå, byebye.




Det börjar nalkas sommar.. not

Vilket härligt väder det är ute, haglar och spöregnar. Maj var det va?

Rekord

Segaste söndagen på länge! Åkte ner på stan för att det var någon som skulle slå något tids rekord genom att springa ner från skrapan. Skulle börja klockan 5 så vi åkte ner dit då, men då flyttade dom fram det till 6 så vi fick vänta en timme till och när väl klockan var sex så tog det en halv timme innan han började. Besvikelse! Han sprang inte ens, han typ hoppade ner. Aja men rekordet tog han iaf, fattar inte hur när han inte ens sprang. Men nu ska jag kolla på ballar av stål, har redan missat 8 minuter. pusshej!






tja

Jag ger bloggen ett tredje försök, tog nyss bort bloggen jag hade innan på blogg.se för den var sämst!
Vi får se hur det går med denna blogg. Har nu hittat min kamera så jag hoppas på att jag kommer använda den mera. Ingen blogg utan bilder. Puss.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0